Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Re: inspiracie pre terenove soboty ;) |
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
inak v tie soboty by malo platit, ze nech chodia iba ti, co budu robit tereny, inak stiahnu este aj tych par snazivcov od povodnej aktivity (ze ZRudi...
)
Posted on: 2008/4/22 22:58
|
|
|
Antiquo Modo, Antiquo More TOSTABUR (www.tostabur.sk) - Historický šerm WHFB: Orcs & Goblins W40K: Orks (in preparation), Tyranids (in preparation) LOTR: Isengard Confrontation: Wolfen, Alchemists, Orcs, Goblins |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
No akoze sorac Fingol, ale ked mozem dojst hrat len v sobotu, nerozumiem, preco by som musel iba robit tereny, alebo nedojst vobec :)))
Posted on: 2008/4/23 8:03
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
evidentne si nepochopil - terenove soboty su raz za cas a ich cielom je skvalitnit vybavu klubu... hrat sa mozes ostatnych 363 dni v roku...
dovod je jednoduchy - podla poslednej skusenosti ucast hracov znamena, ze sa nic neurobi, lebo vola vacsiny "makacov" je mizerna... tiez som minule vravel, ze je to jedno a presvedcil som ZRudiho, ze vsak nech sa aj hra, a dopadlo to tak, ako to dopadlo...
Posted on: 2008/4/23 20:21
|
|
|
Antiquo Modo, Antiquo More TOSTABUR (www.tostabur.sk) - Historický šerm WHFB: Orcs & Goblins W40K: Orks (in preparation), Tyranids (in preparation) LOTR: Isengard Confrontation: Wolfen, Alchemists, Orcs, Goblins |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
hmm co tak spravit stol a.k.a. vesmirna lod? nieco na styl chodby a hangar, dalo by sa to hrat ale asi len s obmedzenim na vozidla, lebo predstava LRC v chodbe je dost humorna, tak by sa mohli takny a velke skimre pohybovat asi len v hangari, do chodieb by sa mal este mestit daky ten walker, ale tot asi vsio, boje by boli teda prevazne na pechote, dala by sa zapojit aj diera v trupe, pri pouzivani nepresneho raketometu napr. by boli chodby rozdelene ciarami (dvere) a vsetky modely mensie ako termosky by museli testovat dangerous teren, alebo by dostali D6 woundov
viem, ze je to pravdepodobne nerealizovatelne, ale ako napad sa mi to pozdava
Posted on: 2008/5/13 17:10
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2005/7/12 16:02 From Inquisition Stronghold Devin
![]() |
neviem ako s tyo vesmirnou lodou, ale co sa tyka nasho rozrobeneho city fightu, tak verejne prehlasujem, ze ked mi skonci skuskove, pustim sa do toho nech sa to uz konecne dorobi...
Posted on: 2008/5/13 19:04
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
objavil som stranku, kde su adresy roznych stranok o robeni terenu (a nielen), napr. take WarFactory ma rozne dalsie navody o baskach, modeloch atd...
http://www.dmoz.org/Games/Miniatures/Terrain/ despreaux: hmmmm, tak to som zvedavy... ![]()
Posted on: 2008/5/13 20:07
|
|
|
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2005/4/9 12:53 From Denver Concrete Jungle
![]() |
despre! potom spravime budovatelsku session.. pamatas jak ftedy u joseho, ale tentoraz bude u teba hehe...
Posted on: 2008/5/13 20:46
|
|
|
Ad astra per aspera Life. You do not win, you do not lose, you only gain XP Cryx aren't evil. They're just misunderstood... ------------------------------------------------ W40K, BFG, Aeronautica Imperialis, Warmachine, FoW, Battletech |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
Pridávam sa k Despremu, takže keď mu skončí skúškové, tak sa pridám k dorobeniu CityFightu. Veď predsa do časáku potrebujete poriadny battle report a kde sa bude asi odohrávať, že?
![]()
Posted on: 2008/5/13 23:16
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2005/7/12 16:02 From Inquisition Stronghold Devin
![]() |
wow musim pochvalit.. dnes som v klube videl ten novy teren - tie eldarske teleportacne brany jak z DoW... webwaygate sa to vola? je to fakt pekne
kto to robil? hned sme si s tym aj fajnovo zahali ![]()
Posted on: 2008/5/19 22:18
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
brany sme vyfasovali vo viedni v GW obchode.
predavac bol velmi mily a pokecali sme si. no a okrem ineho sme mu spravili trzbu zhruba 200 eur ![]() tak ze, nakoniec, ci si nechceme zobrat ten teren, ze oni by ho aj tak vyhodili.
Posted on: 2008/5/20 10:28
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2006/12/11 13:43 From Brezno - Mega City One
![]() |
Par zaujimavych nametov na tereny pre W40K - navyse su to free papierove modely, takze lahko postavitelne a vakomkolvek mnozstve... Zdroj: http://aliens.humlak.cz/
![]() ![]() ![]() ![]()
Posted on: 2008/8/15 13:05
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2007/5/16 13:39 From Ecclesiarchal World Brno
![]() |
vyzera to velmi zaujimavo
, vytlacil som a cez vikend sa pokusim nieco z toho zbastlit a dam report ako sa na tom hra
Posted on: 2008/8/15 14:13
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2006/12/11 13:43 From Brezno - Mega City One
![]() |
ARGAEL: Sikovny chlapec... Ja sa tiez chytam cosi zbastlit cez wikend, velmi dobre tie Hoznove Rukrove modely vyzeraju, skoda len, ze ich nerobi na vyssej kvalite, toto je len 100 dpi...
Posted on: 2008/8/15 14:29
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
aja jaaaaj.. uz aby sa v rodine skoncila PNka, nech ma kto vytlacit veci:))..
Posted on: 2008/8/15 22:56
|
|
|
Ad astra per aspera Life. You do not win, you do not lose, you only gain XP Cryx aren't evil. They're just misunderstood... ------------------------------------------------ W40K, BFG, Aeronautica Imperialis, Warmachine, FoW, Battletech |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
2008/2/3 15:45 From Tomb World Bratislava
![]() |
Prosím vás ľudia, kedy najbližie sa bude konať takáto terénová sobota? Lebo mám vo warpe jeden nedokončený Necron Outpost a rád by som ho dokončil...
Posted on: 2008/8/17 12:29
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
Posted on: 2008/8/18 22:03
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
pre tych co sa radi hraju s papierom. pozrite az dole na dovnload section. vsetko mozne od terenov az po titanov.
http://www.goldenboltersociety.com/paperhammer40k neake proxi na blood bowl a warmaster http://paperhammer.iespana.es/paperhammer/
Posted on: 2008/10/5 11:32
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
niektore dobre napady - apropo tie papierove listy su podla mna super - tam je jedno ci je to z papieru alebo z coho - natlacit dostatocne mnozstva a jedem...
apropo, nevidel niekto jednu taku nedokoncenu trpaslicku banu (dva tunely do takeho maleho kopca) ? pohresujem ju a najma rad by som ju dokoncit...
Posted on: 2008/10/6 14:25
|
|
|
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
webmaster
![]()
![]() |
mne sa vcelku pozdavali tie papierove modely z modeny.. nevedel by horny napr. vypatrat zdroj tych vystrihovaciek?
Posted on: 2008/10/6 14:59
|
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
fimgol: v klube su natlacene na tvrdom papiery domy... stredoveke :)
kludne venujem
Posted on: 2008/10/6 17:44
|
|
|
||
Transfer
|
||
You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.