Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Warhammer Fantasy |
||
|---|---|---|
|
terminator
![]()
123
![]() |
Cafte, ma niekto zaujem testit nove pravidla vo warpe alebo v kristalovej sale od dnes do piatku, v ktorykolvek cas?
Posted on: 7/13 15:10:38
|
|
Transfer
|
||
Re: Warhammer Fantasy |
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
V piatok este dam vediet kedy
Posted on: 7/13 17:57:46
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
terminator
![]()
![]() |
Ja skor az tak v nedelu skor urcite nie. Ale rad Vas opat stretnem ;)
Posted on: 7/13 18:09:44
|
|
|
Nur WHFB - VC, DE ![]() "V prírode sa ukrývá veľká moc. Prapôvodná síla, ktorá prestupuje celý svet. V listoch stromov a steblách tráv je možné čítať ako z otvorenej knihy príbeh života v jeho najrozmanitejších podobách." Wankuzar |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
terminator
![]()
123
![]() |
a kde Taky? vo warpe?
Posted on: 7/14 13:19:04
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
V piatok v Krištalovej sale este neviem kedy ale dam vediet na kolko bodou chces hrat?
Posted on: 7/14 13:58:44
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
terminator
![]()
123
![]() |
mne je jedno v podstate. mozme sa dohodnut aj na mieste.
Posted on: 7/15 14:52:18
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
terminator
![]()
![]() |
tak aké bolo testovanie 8. ed.
poradili si oslabený wood elfovia s presilenými ogrami ![]() aké sú prvé dojmi......?
Posted on: 7/18 21:47:37
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
ako divak som videl ze tlupy Ogrov sa prehnali cez wood elfov a setko co nezabili znasilnili a potom zabili aj to ;)
Tak Isto Hornyho sorcerer lord chain lightingami/cometami narobil ovocnickovi z high elfov prach a spinu.... Ale inak pravidla vyzeraju dobre podlamna
Posted on: 7/19 11:06:59
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Bloodthirster
![]()
![]() |
Takze po prvych 4 bitkach su moje dojmi nasledovne:
pravidla su ovela lepsie a aj lepsie napisane. Objavil som jednu nezrovnalost, co je ale len chyba tlace asi, mozno niekto bude vediet poradit: u Hexov a Augmentov sa v knihe nepise ze by potrebovali LOS, takze mam za to, ze ho nepotrebuju kedze vseobecne pravidla pre spelly urcuju, ze LOS netreba pokial spell nepise inak. Avsak v zadu v summary a tabulkach sa pise, ze LOS potrebuju... :-S Nehral som zatial proti nejakej solidnej gunline a zatial na zaklade theoryhammeru mam dost obavy, ze to moze byt fakt fakt silne ked uz netreba davat namery, nejsu partial hity a empire/trpazlici tam na zaklade % do armady toho nacpu viac nez doteraz magia.... sa mi moc nepaci stale je dost randomna a spelly su fakt mocne a vedia napachat obrovske skody. Moze sa stat, ze sa ledva podari vykuzlit jedno kuzlo ale tiez ze superovy sfuknem polku armady (doslovne - chainlightning + cometa) pri dobrom hode na magiu napr 4-4, 5-5 je ten rozdiel kociek velmi velky a teda kopec kuziel prejde, nedajboze ked dispelujuci hrac nema rovnaky lvl ako caster. stare kuzla s armybookov, i ked nie vsetky su rovnako dobre ako nove s rulebooku ani zdaleka, sa zas hrozne lahko castuju kedze sa priratava lvl kuzelnika. takisto zopar luckerskych 6tiek na channel vie tu magiu dost ovplyvnit. cize celkovo je ta magia strasne o kockach a stasti a to neni moc dobre ![]() random charge.... toto tiez moc tej hre nepridava. uz som videl Bloodthirstera ako hodil 1,1,1 a niakm nedosiel. nebolo to uplne v rozhodujucej faze, ale takyto hod v nespravnom momente dokaze obratit celu hru Takze na zaver, hra je urcite lepsia nez bola, odstranilo sa mnoho nezmyselnych pravidiel a povedal by som, ze clovek ma viac moznosti nieco "robit" so svojimi jednotkami. reformy po boji a fast reformy s muzikantom su super, neni to uz take kostrbate jak predtym. Rozdelenie skladby armady na % balancuje najma charaktery, kedze predtym nebol hero slot jak hero slot u mnohych armad. Uvidime vsak ci to nebude prilis imba pre warmachiny zase. Bohuzial WHFB ma stale nachylnost obratit sa na jednom hode. neuspeny charge, insane courage v boji, nejaky uber spell - mnohe tie nove najsilnejsie spelly casto vedia napachat obrovske skody aj za cenu ze sa carodej odpali miscastom (mozno sa to tak aj bude hrat, ze super pouzije vsetkych 6 kociek aby vymenil svojho lacneho carodeja za znicenie superovej hlavnej jednotky) Este na doplnenie, vo svojich 4 hrach, som uz videl kazdu z tychto vymenovanych veci takze neni to len neopodstatnene whinovanie si dovolim tvrdit.
Posted on: 7/19 11:31:05
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
No po precitani si tohto mam z dnesnej hry proti Takymu kurevsku nechut a paniku :D
Posted on: 7/19 11:40:29
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
Takže nakoniec fajn....
Len ešte ako dopadne ten Island of Blood.... ![]()
Posted on: 7/19 11:42:33
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Bloodthirster
![]()
![]() |
Citát:
to by si mal mat uz len preto, ze to je Taky, ktory si v sobotu hodil tie dve 1 na Ld zrovna ked to potreboval, potom 9 3+ wardov po sebe a potom neskor 5 4+ wardov po sebe zaroven pocas toho 2 total powery po sebe kedze mal kuzlo ze miscast na 2+ ignoruje. Dalej jeho channeling v prvej hre bol so 4 kociek najprv 3, potom 2 a potom stabilne aspon 1. Ja vazne zvazujem ci ma vobec zmysel proti nemu este hravat, lebo tie jeho vyjebane 6ky v tomto novom fantasy naberaju uplne novy rozmer a je to strata casu sa o nieco snazit. ja som kontroval takymi hodmi, ze so 4 knightov pri chargi cez les 2 zomreli na 1 na tazky teren a potom neuspeli paniku na 8 s rerolom
Posted on: 7/19 13:43:29
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
datafile pre armybuilder 2.2c pre warhammer 8 ed.
http://uloz.to/5346532/wfbv8v001.ab
Posted on: 7/19 14:53:29
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
Mudre hlavicky,v tejto edicii (8) este stale plati ,ze BSB ak nesie magicku zastavu nemoze brat magicke itemy?
Posted on: 7/19 22:29:39
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
Ked beres magicku vlajku nemozes mat nic ine cize ano stale to plati
Posted on: 7/19 23:53:23
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
No tak hral som prvu hru s novou ediciou a este jednu som sledoval.
Ako tie pravidla sa mi pacia je to celkom sranda, ale ta magia no teda neviem....mozno to bolo tym ze sme zrovna hrali high elf vs lizardmen s extremne silnou magiou....ale zas aby jedno kuzlo rozhodlo celu bitku v prvom kole sa mi zda byt trosku uletene... proste irresistible cast Dwellers bellow co mi zozralo archamaga, bsbcko a polku spearmenov je trosku ujebane prinajmensom. A na druhej strane, tiez v prvom kole Pit of shades co zabije slana na 3+ a polku temple guardov je fakt velmi pochybne. Priznavam ale ze aj napriek strate archmaga a bsbcka som tu hru vyhral, ale to vdaka tomu ze mi radil Taky a Mato spravil chybu so stand&shoot reakciou skinkou na charge swordmastrov, ktory ich rozrezali a overunovali do salamandrov. Bez toho by to by to bola jasna zalezitost pre Mata. ako ta hra je podla mna lepsia, ma svizne tempo stale sa nieco deje, je to dobre, ale niektore tie spelly v magii su vazne prilis silne...Hlavne ked ma niekto knizku co dava irresitble force na hociakom double, samozrejme bez miscastu ( okrem double 6 ofc ) alebo Slanna ;)
Posted on: 7/22 12:55:02
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2005/4/9 12:53 From Denver Concrete Jungle
![]() |
kto mate moj empire rulebook?:D priznajte sa dobrovolne :)))
Posted on: 7/22 14:19:23
|
|
|
Ad astra per aspera Life. You do not win, you do not lose, you only gain XP Cryx aren't evil. They're just misunderstood... ------------------------------------------------ W40K, BFG, Aeronautica Imperialis, Warmachine, FoW, Battletech |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
Zrudi ani na to nemysli:D
Dnes som sa trosku pozrel na Vampire countov...a zistil som ze toto neni hra pre mna....
Posted on: 7/22 17:31:01
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2005/4/9 12:53 From Denver Concrete Jungle
![]() |
tak este stale sa da vybrat s kym a proti akemu stylu hry hrat ci nehrat :)
takze nezahadzujem to uvidim. v nedelu by som si velmi rad zahral ale to by darken musel odpovedat :D
Posted on: 7/23 8:03:00
|
|
|
Ad astra per aspera Life. You do not win, you do not lose, you only gain XP Cryx aren't evil. They're just misunderstood... ------------------------------------------------ W40K, BFG, Aeronautica Imperialis, Warmachine, FoW, Battletech |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
Zase take zle to nebolo Mithay :) Martin proste nevedel co ho moze cakat jeden kombat dokaze rozhodnut bitku... Tie pravidla su dobre konecne myslim nasli rovnovahu medzi pechotou,jazdou a monstrami... Magia je silna a mam tam este rozporuplne pocity ale tak malo hier... V konecnom dosledku by som povedal aj tak ze sa vyhrava v movemente a combate. Charaktery v tejto edicii maju vplyv na hru ale na druhej strane su dost zranitelne.
Posted on: 7/23 11:45:17
|
|
|
|
||
You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.

Transfer

stale je dost randomna a spelly su fakt mocne a vedia napachat obrovske skody. Moze sa stat, ze sa ledva podari vykuzlit jedno kuzlo ale tiez ze superovy sfuknem polku armady (doslovne - chainlightning + cometa) pri dobrom hode na magiu napr 4-4, 5-5 je ten rozdiel kociek velmi velky a teda kopec kuziel prejde, nedajboze ked dispelujuci hrac nema rovnaky lvl ako caster. stare kuzla s armybookov, i ked nie vsetky su rovnako dobre ako nove s rulebooku ani zdaleka, sa zas hrozne lahko castuju kedze sa priratava lvl kuzelnika. takisto zopar luckerskych 6tiek na channel vie tu magiu dost ovplyvnit. cize celkovo je ta magia strasne o kockach a stasti a to neni moc dobre