Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Re: Warhammer Fantasy |
||
|---|---|---|
|
Bloodthirster
![]()
![]() |
Upiry su stale silni, s tou magiou to vedia stale brejknut.
Inak neviem odkial si dosiel na to, ze tri rady goblinov so spearmi by mali zabit len 2 elfov... a nezabudaj na tych lacnych herov, ktorych furt vychvalujes v kazdom regimente. U dark elfov to celkom tahaju hydry, shadi a preequipovani charaktery. Ti high elfovia to podla mna cez tu pechotu az tak nedavaju. Mozno by sa to dalo cez jazdu a tych drakov, ale ta pechota uz nestoji za tu cenu
Posted on: 7/28 0:16:20
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
1349
![]() |
no horny tak kolko je to utokov 4+ 4+ a 5 + save... tak dajme tomu 6 ze ma v predu a ty ides 3+s rerollom a 2+ a on odklada.. ja som ratal tych 15 utokov 16..takto je to 18-19 ten lacny goblinsky hero nebude vracat :D to ti prezradim. ale videl som co urobil iti whitelioni ako ich hram z nieco cez 20 longbeardami a nasledne charge z boku od warriorov.. sak si zahraj proti trpazlicej lajne som zvedavy ako to uhras :D ,
no a k tej poslednej vete to platilo prave pre minulu ediciu ze tam sa ta pechota moc neoplatila a full cavalery s drakom bola asi naj HE army teraz je to praveze uplne inak .....
Posted on: 7/28 0:53:44
Edited by Peiper on 28.7.2010 1:26:44
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
čo bolo to bolo. Terazky longbeardi majú už greatweapony.
zaujímavé že v tejto edícii už to nie je o breaktestoch ale o brutálnom vymlátení sa.
Posted on: 7/28 10:39:52
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2005/4/9 12:53 From Denver Concrete Jungle
![]() |
tak ono bolo (tragi)komicke ked ti jednotka hammererov utiekla z boja na to, ze ich nejaky nimrod pretrubil trubkou :D
Posted on: 7/28 11:31:02
|
|
|
Ad astra per aspera Life. You do not win, you do not lose, you only gain XP Cryx aren't evil. They're just misunderstood... ------------------------------------------------ W40K, BFG, Aeronautica Imperialis, Warmachine, FoW, Battletech |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
1349
![]() |
vtejto edicii je to hlavne o random chargi .....keby ti whitelioni nehodili 9 na 2d6 nadpriemer tak by ich tam v dalsom kole moc neostalo... to iste vozik.. napr a proti strelckym armadam duplom proste nehodis priemer a dostanes akurat tak stand and shoot ...
Posted on: 7/28 11:54:18
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Nosferatu
![]()
![]() |
no uz sa neviem dockat kedy si prvy krat zahram :) hlavne o random chargi hovoris, to znie slubne :D
Posted on: 7/28 12:09:47
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
nekupite niekto strasne vela modelov z fantaskoveho Empire? Vacsina je namalovanych (tabletop az lepsi tabletop). Podrobnosti v topicu "kupa veci na prodej"
Posted on: 7/28 16:02:35
|
|
|
|
||
You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.