Browsing this Thread:
2 Anonymous Users
Re: Warmachine/Hordes-trochu punku do popkultury, trochu pary do piestov |
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
WM hra v sale? anyone?
ludia zacinam mat seriozny abstak :D
Posted on: 7/26 19:55:29
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
hehe ja tiez.... mozem teoreticky zajtra a pozajtra.... potom dovca.... pre istotu si zoberiem modely do prace, keby si chcel zajtra dat fajt... skusil by som new blood -> butchera ![]() Edit: timing klasika ako minule - po 17:00
Posted on: 7/26 23:55:17
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
Citát:
ok tak ak ich mas u seba tak dnes mozme :) okolo tej pol 6 teda napr. zajtra nebudem moct, takze potom dalsie dni az stvrtok, piatok
Posted on: 7/27 10:56:22
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
jasne mam to so sebou.... po 17:00 pojdem z prace, mam to kusok
![]()
Posted on: 7/27 15:28:02
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
Wolfik: dik za dnesnu hru... skoda ze ti par hodov nevyslo ako by si chcel... celkom dobrou zmenou bola ta kavaleria... tie blesky ma na chvilu dost vystrasili, hlavne ked prvy medved dostal za 4
![]() btw: cital som si pravidla a nasiel som na str 62 pri CRA ze automatic miss je iba ked primary attacker nie je v rangi, alebo missol z ineho dovodu... ak nejaky participant neni v range, alebo nemoze strielat tak iba prichadzas o +1 bonus na hit a dmg... vzhladom na vysledok je to jedno, ale aspon nabuduce budem vediet
Posted on: 7/27 23:26:16
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
fuha tak za to sorry fakt som myslel ze musia byt vsetci v rangi aby to preslo...
Posted on: 7/27 23:33:32
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
v pohode... ja som to tiez nevedel... ako celkovo ma niektore veci v pravidlach prekvapuju
asi mam slabu pamat, lebo urco som ich cital aspon raz ked som si ich kupilEdit: napr. vedel som ze KO alebo stationary je autohit, ale nevedel som, ze ked clovek chce tak si moze hodit kockami (napr. kvoli critical efektu) a vtedy moze aj missnut na hadie oci
Posted on: 7/27 23:35:33
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Bloodthirster
![]()
![]() |
Tak uz mam novucku HORDES knizocku v rukach, tak by som si to uz rad konecne zase zahral. Ako vyzerate tento tyzden?
Posted on: 8/2 14:29:07
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
ja by som aj mohol - este prilepim saxona orrika na podstavec a nemam problem
![]()
Posted on: 8/2 15:06:38
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
ja mozem stvrtok, piatok a zatial aj sobotu :)
musim sa do toho zas trosku dostat, po tom ako ma posledny tyzden vypatlal starcraft som si na WM skoro nespomenul :D
Posted on: 8/3 13:49:52
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
wm expansion book 2010 - Warmachine: Wrath - casteri
Cygnar ********* ******, Knight Of The Prophet Protectorate of Menoth *****, Flame Of Sorrow Khador Kommander ********* The Iron Wolf Cryx Lord Exhumator ********* Retribution Of Scyrath Lord Arcanist ****** Mecs Captain ******* no moc toho infa neni zatim :D EDIT - http://privateerpressforums.com/showthread.php?31896-Extensively-paraphrased-Wrath-poster-spoilers !!!Constance Blaize, Knight of the Prophet!!! moji precursori sa zacinaju tesit v krabici ze ich zlepim aj :D anyway zajtra aj piatok teda stale mozem (sobotu uz nie) tak je niekdo volny na WM? 35?
Posted on: 8/4 18:35:50
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
Zaujimave:
Privateer Press have released five Warjack upgrade kits to be used with their plastic kits. These upgrades can be used to create new Character Warjacks from the plastic kits with a few additional metal parts. The new ‘Jacks are the Discordia (Retribution), Torch (Khador), Malice (Cryx), Scourge of Heresy (Menoth) and Triumph (Cygnar) Brew City Gamers have posted photos of the upgrade kits on their Facebook page (klikajte na obrazok - su tam aj dalsie WM/Hordes chutovky): http://www.facebook.com/photo.php?pid=6069395&id=90516267791&fbid=445019007791 Inak, hadam uz buduci tyzden sa dostanem k hraniu (vcera to tesne nevyslo - este raz sorry ahriman). Wolfik - na tvoj cygnar sa uz tesi magnus aj s lojalistami - long gunnermi - Btw. nema niekto jednu zvysnu kartu cygnar-longguners? diky
Posted on: 8/6 8:37:37
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
lothar - jop tu kartu ti kludne dam
upgrade kits - terrible, terrible idea and terrible, terrible character defender ak to co sa na forach pise je pravda.. ale sak nevadi, dalsia vec co si nemusim kupit :D
Posted on: 8/6 13:13:23
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
wolfik-diky
Posted on: 8/6 13:34:35
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
no niektore fotky fakt stoja za to:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs267.snc4/39709_445286897791_90516267791_6073638_7668211_n.jpg omg... teraz neviem ze ci dosiel za Cygnar, alebo Khador... ta zelena ma matie ![]()
Posted on: 8/6 16:47:47
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
http://privateerpressforums.com/showthread.php?32175-So...-Battle-Engines-eh
dooooooooooooooom!!!!!11111!!!1 also- http://www.youtube.com/watch?v=8bXvDYxnjXU&feature=player_embedded discuss ps - toto je imo protizakonne.. jak mozu davat taketo light spoilery na expansion ktory pride za rok? ja chcem warmachine: wrath hned teraz :D
Posted on: 8/8 0:55:12
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
chcem poprosit nejaku dobru dusu o link, kde sa daju kupit WM/Hordes karty kusovky, inak si kvoli par minionom musim kupit cely trollblood set, diky
Posted on: 8/9 12:28:48
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
tak co viem tak mozes karty kusovkovo kupit len priamo z PP obchodu a to sa ti fakt uz radsej oplati kupit cely set kedze je tam international shipping uplne zlo...
Posted on: 8/9 12:35:28
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
daemon prince
![]()
![]() |
http://www.boosteddamage.com/?p=244
- "battle engines" budu na !110mm! baseke - 3 knihy v roku 2011 (jedna WM:Wrath, zvysne dve - ??, spomina tam iron kingdoms tak zeby ho isli konecne vydat v svojej novej edicii?) - zvysok si vypocute ak mate 40 minut :D
Posted on: 8/11 15:48:08
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
BoLS nasiel par dier v pravidlach Mk2 a tiez ma par dalsich postrehov k WM Mk2:
http://www.belloflostsouls.net/2010/08/warmachine-teaching-old-dogs-new-tricks.html novi casteri, ktori vyjdu v novej knizke "Wrath" - popis teraz uz v desifrovanej podobe: Lord Exhumator Scaverous When the lich lords of cryx require the secrets of the dead it is the lord exhumator to whom they turn having mastered the techniques of forensic necromancy scaverous attended by souls of the dead even as he reaps others from those he kills his connection to the energies of death are so powerful he can feed on the raw entropy that surrounds him to magnify his sorceries vastly Thyra Flame of Sorrow Second only to the preceptor of her order thyra represents the ideal to which all daughters of the flame aspire. Widowed during the invasion of sul thyra, harbors an unending thirst for vengeance against the cygnarans. Her hatred for the enemies of the protectorate runs so deep that the shadows of Urcaen itself do her bidding Lord Arcanist Ossyan House Vrye has been shunned by the Iosans since the atrocities commited by its former Narcissa. Now that Retribution of Scyrah has led the Iosans to war, Lord Arcansit Ossyan of House Vyre is determined to restore its reputation. Armed with strange arcantik weaponry, he is prepared to redeem himself and his house with the blood of his peoples enemies. Captain Damiano The very model of the warcaster for hire captain damiano of the steelheads mercenary company knows that men are best motivated not by patriotism, revenge, or love but by cold hard coin. He commands leading his men in difficult battlefield maneuvers before ordering them forth in a final charge. Captain Damiano can conquer any place or people at any cost but always for a price Commander Harkevich Harkevich The Iron Wolf is a tenacious soldier of Khador’s old school of military thought. Harkevich is supremely proficient in the use of warjacks as shock attack forces. He is able to push his machines to perform to their utmost and beyond on any battlefield, bringing their amassed weaponry to bear on his precisely chosen target. Constance Blaize Constance does not relish violence, but she knows it falls to those pure and strong in body to take up arms in defense of faith and country. Armed with her Morrowan consecrated spear she prepares to strike down all of those who oppose and corrupt her people, particularly the blasphemous undead.
Posted on: 8/12 9:40:54
Edited by Lothar on 12.8.2010 10:05:20
|
|
|
|
||
You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.

Transfer

hehe ja tiez.... mozem teoreticky zajtra a pozajtra.... potom dovca.... pre istotu si zoberiem modely do prace, keby si chcel zajtra dat fajt... skusil by som new blood -> butchera 
asi mam slabu pamat, lebo urco som ich cital aspon raz ked som si ich kupil