Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Warhammer RPG |
||
|---|---|---|
|
gretchin
![]()
![]() |
Caute. Nehrate niekto, alebo nechceli by ste zacat hrat nejake warhammerovske RPG od FFG( http://www.fantasyflightgames.com/ )?
Ja som osobne za Dark Heresy, lebo je tam vela povolani z bezneho imperia. Pripadne Rogue Trader, co je ako som pochytil celkom klasika. Alebo, maju v priprave Deathwatch, co hrate za super mega uber marinakov. Ale ako moze byt. Lenze to este nie je vydane. Ak by mal niekto zaujem, tak dajte vediet a ked sa nazbiera dost ludi, tak mozme nieco spachat. Hralo by sa v BA, len tak pre istotu :) Kde a ako casto, to by sa dohodlo.
Posted on: 6/29 14:42:20
|
|
Transfer
|
||
Re: Warhammer RPG |
||
|---|---|---|
|
gardista
![]()
46
![]() |
Nazdar, myslim, ze minimalne Fantasy Roleplay, uz niekto hrava od minuleho tyzdna.
Dark Heresy, a Rogue Trader neviem, ale nie je problem to hravat na Mytnej takmer kedykolvek (aj by som sa pridal ).
Posted on: 6/29 15:03:25
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
2005/4/9 12:53 From Denver Concrete Jungle
![]() |
ja by som zaujem mal, ale nepoznam ta vobec, takze neviem ci s tebou :)
system urcite Dark Heresy + Rogue Trader mix deathwatch ma moc nezaujalo ale toto by som rad rozbehol
Posted on: 6/29 16:04:17
|
|
|
Ad astra per aspera Life. You do not win, you do not lose, you only gain XP Cryx aren't evil. They're just misunderstood... ------------------------------------------------ W40K, BFG, Aeronautica Imperialis, Warmachine, FoW, Battletech |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
gretchin
![]()
![]() |
no tak keby si ma chcel spoznat, tak mozme niekedy skocit na mytnu do klubu a uvidime ci nieco zosmolime :) no a ked nic, tak nic
Posted on: 6/29 16:10:53
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Dark Apostle
![]()
![]() |
Nad dark heresy som chvilu rozmyslal, ale potom mi nejako zacalo vadit ze oni zobrali svet 40k a napchali tam zopar charov ktore podla mna nemozu chodit po imperiu len tak ako taka tlupa na sposob wizard, cleric, fajter... skratka toto som nevedel prezut... som nejako uz asi zhyckany hrami od whitewolfa a od hry ocakavam nieco viac ako len 10 statov a zabijanie mutantov
![]() Ale to len na okraj.
Posted on: 6/29 16:33:58
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
terminator
![]()
128
![]() |
whitewolf je tiez o zabijani len mas viacej statov
teda ako ktora.inac kludne mozme zahrat aj na kramaroch kedze je tam zrudi a ty to mas asi 200 metrov ku mne ![]()
Posted on: 6/29 16:45:27
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
gretchin
![]()
![]() |
co ja viem. mne to pripada ako dost realne co sa tyka imperia. ved tam ide o inkviziciu a parta je vlastne nieco ako vysetrovaci tym, alebo nieco take. a ked si zoberes napriklad shiru calpurniu, tak tam tiez spolupracuju arbitri s mechanikom a vojakmi, komisarmi, eklesiarchiou a co ja viem este s kym.
treba si uvedomit ze imperium je jeden velky stroj kde vsetci prislusnici adepta tahaju za jeden povraz a pri evidentnej hrozbe spajaju svoje sily nie len preto aby lahsie dosiahli ciel, ale aj preto aby boli informovani z prvej ruky. aspon tak to vidim ja :) inak mozme aj na kramaroch, ale to by sme boli zase bez rasta :(
Posted on: 6/29 17:00:07
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
mozme vyskusame azraelko :)
miglo: smarja tam je toho kopa picovin :D uz len ze ako soldier zacinas ako conscript a pritom ma o tvoje sluzby zaujem inkvizice... ale... da sa s tym pracovat, velaa sa da ignorovat ppr pozmenit. a v ramci inkvizicie su tie charaktery uplne prepojitelne sak si pozri k inkvizitorom z DH/WH ich acolytov.. :) soldier, carodejnik sakovaky mrzky., techpriest ako nejaka nahrada za acloytu, priest praveze vyber charov mi sadol este asik najviac len v tom svete a pri tych hrach malokedy behas ako tradicna druzina v DnD pokope v jednom dungeone :) skor take Vampire TM.. ze kazdy ma inu agendu a do dokonalosti to dotiahol rogue trader, kde kazdy pajdulak z bandy moze byt na inej palube a pocas boja ma kazdy neco ine na starosti a tak. epic epic!!!!
Posted on: 6/29 21:43:33
|
|
|
Ad astra per aspera Life. You do not win, you do not lose, you only gain XP Cryx aren't evil. They're just misunderstood... ------------------------------------------------ W40K, BFG, Aeronautica Imperialis, Warmachine, FoW, Battletech |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Bloodthirster
![]()
![]() |
Dark Heresy sme skusali minuly rok a dufame, ze nieco dame aj toto leto. Myslim, ze je najmenej opvzniest sa nad nazov conscript atd a jednoducho to nazvat Level 1
i ked nemoze byt problem to zdovodnit (len tak z hlavy: conscript, za nieco karhany sedi v base a ked dojde poziadavka na "dobrovolnikov" tak ho rychlo odsupuju)Kedze sme nieco odohrali tak si dovolim tvrdit, ze system funguje, aj logicky nielen herne. Hrali sme predrobeny pribeh lebo minimalne na uvod to je isto lepsie nez sa clovek vo svete zorientuje aj v hernych mechanikach, ale mozem povedat, ze bol dobry a vyskusame aj tie dalsie. Tiez sme sa chystali aj na fantasy, este stare (teraz uz stare) je tam iny pristup ku classam a postupovaniu, ale nelamal by som nad tym palicu, skor to podporuje RP ked sa clovek musi vysporiadat aj s vecami, ktore nejsu naminmaxovane presne podla jeho predstav. Moja otazka vsak znie: bolo by mozne na Mytnej takuto rpg session potiahnut aj nad ramec otvaracich hodin? A budem asi este konkretnejsi, vacsinou do takej 12tej sme tahali. Samozrejme, ze za ucasti Rasta v hre.
Posted on: 6/30 9:40:14
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Dark Apostle
![]()
![]() |
Citát:
Ako nehral som to, takze mozno hej Ved aj warhammer RPG na prvy pohlad vyzera ako klasicky d20 hack & slash shit kde si spravis bez problemov 10 postav za vecer a jedine o co ide je mat vysoke staty, dobry equip a nakombene featy. A prave koli svetu tie hry mozu vyzerat uplne inac ako nejaky dicerolling fest. Ten rogue trader ale vyzera celkom zaujimavo ![]()
Posted on: 6/30 9:57:10
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
vo velkej miere je to o hracoch a GM ako to nakoniec vyzera
aj V:TM alebo Ravenloft sa vie s idiotmi zvrtnut na hack&slash a aj vo forgotten realm sa da spravit goticky horor henten 40K rpg ale bude, mam nieco pripravene. len ci woden & company vedia pravidla. nie, ze by boli tazke
Posted on: 6/30 13:33:18
|
|
|
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
terminator
![]()
128
![]() |
pravidla neviem. asi si spravim nejaky vycuc
je to viacej k ad&d alebo k whitewolfovi?
Posted on: 6/30 14:41:06
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
dnes ti dam knizky :D
Posted on: 6/30 15:31:47
|
|
|
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Dark Apostle
![]()
![]() |
o tomto niekdo nieco vie????
http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite.asp?eidm=108&enmi=Deathwatch ako presne taketo RPG mi pasuje do wh40k sveta viac ako vsetky tie ostatne rpg co vydali... ako neviem si presne predstavit o com budu hry, lebo zrejme to bude cisty hack & slash... na druhu stranu to nemusi byt vobec zle... taky spacehulk ktory bude mat trsoku vacsiu hlbku... hmmmmm.... tempting.
Posted on: 7/8 9:52:25
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
jj viem a pasuje mi najmenej. okrem toho, ze uz z podstaty (DWKT + space marine) je to odsudene na hack & slash (keby aspon to bolo grey knight, kde by boli insanity dotiahnute do krutosti a koncil by si hru ako v Call of Cthulhu - mrtvy alebo sialeny) tak marinaci tvoria promile vsetkych ludi v imperiu
bez urazky, ale co vies o svete W40K, ked ti nesadne ani rogue trader ani Inq? (hint: stredovek vo vesmire) ved tie su pre samotne RPG (nie, to nieje skratka rape, pillage, game-over) uplne dokonale. bojujes s vnutornym demonom, niesi nadclovek, bojujes s uradnou mocou, s alienmi, mozes zradit, mozes byt paramont dobra... tie moznosti!! d&d online proste niesa rpg :)))
Posted on: 7/8 10:24:28
|
|
|
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Dark Apostle
![]()
![]() |
jaaaaaj, ta poznamocka o DDO na konci bola fakt uplne zbytocna... ach jaj.
dooobre, tak som lama co vobec nic o 40k a rpg nevie. co uz.
Posted on: 7/8 10:48:35
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
dufam, ze si sa teraz urazil, co je uplne skvela a primerana reakcia miglo.
fakt som rad, ze je tu s kym a o com diskutovat na urovni
Posted on: 7/8 12:07:14
|
|
|
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Dark Apostle
![]()
![]() |
neurazil, taketo veci neriesim, urazam sa koli inym sprostostiam...
len som nejako lepsie fakt na ten tvoj post reagovat nevedel ![]()
Posted on: 7/8 12:56:19
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
terminator
![]()
128
![]() |
su niekde na nete nejake poviedky alebo pod co by vedely uviest do sveta ludi a pod co by sa dalo pouzit na hru? nejake zakladne info a pod.
dik
Posted on: 7/9 9:12:43
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Imperator
![]()
![]() |
http://darkreign40k.com/drjoomla/index.php/gm-tips/general-tips/356-the-ethics-of-the-imperium
http://darkreign40k.com/drjoomla/index.php/gm-tips/general-tips/345-the-medieval-worldview http://darkreign40k.com/drjoomla/index.php/gm-tips/general-tips/311-how-to-introduce-the-40k-universe-to-new-players
Posted on: 7/9 9:24:34
|
|
|
||
Transfer
|
||
You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.